Banca Mondiala este gata sa preia creditele neperformante daca bancherii vor sa le dea

IFC intentioneaza sa ajute bancile sa proceseze creditele neperformante, avand posibilitatea sa se implice prin participatii de pana la 20% in fonduri de private equity care se vor focaliza pe aceasta activitate, daca institutiile de credit vor aprecia ca au nevoie de o astfel de sustinere, spune Ana - Maria Mihaescu, sefa misiunii IFC in Romania.

3 afișări
Imaginea articolului Banca Mondiala este gata sa preia creditele neperformante daca bancherii vor sa le dea

Banca Mondiala este gata sa preia creditele neperformante daca bancherii vor sa le dea

Acesta este unul dintre cele mai clare mesaje de pana acum din partea unui inalt oficial al unei institutii financiare internationale prin care bancile sunt chemate sa scoate la lumina creditele neperformante din bilanturi si sa le externalizeze.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici