Băncile au aruncat cheia seifului cu bani

Cu toate că în ultima vreme băncile au declarat că deţin lichidităţi, în piaţă, activitatea de creditare este din ce în ce mai scăzută, cu efecte vizibile asupra economiei, dar mai ales asupra populaţiei. Mai mult decât atât, şi reprezentanţii IMM susţin că băncile nu sunt deloc prietenoase cu firmele şi că înăspresc pe zi ce trece condiţiile de creditare.

1 afișare
Imaginea articolului Băncile au aruncat cheia seifului cu bani

Băncile au aruncat cheia seifului cu bani

Cu toate acestea, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a declarat miercuri în cadrul unui seminar că până în toamna anului trecut România s-a zbătut cu un exces de lichiditate şi că băncile comerciale mai au şi în prezent lichidităţi. În plus, Isărescu a subliniat că multe bănci au apărut în ultima vreme în presă şi au confirmat faptul că au exces de lichiditate.

 

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici