Bani UE drenati de baronii Deltei

Baronii din Delta Dunarii s-au infruptat masiv din banii alocati de UE pentru dezvoltarea infrastructurii locale. Este vorba de cateva milioane de euro atrase prin intermediul proiectelor SAPARD si PHARE pentru lucrari de infrastructura locala care s-au dovedit a fi inutile sau greu de demonstrat ca s-au realizat in totalitate. Toate proiectele de executie pentru aceste lucrari au fost realizate de firma Dinamic Construct SRL, care apartine senatorului PNL de Tulcea Daniel Ilusca.

1 afișare
Imaginea articolului Bani UE drenati de baronii Deltei

Bani UE drenati de baronii Deltei

Baronii locali Dan Verbina (PSD) si Daniel Ilusca (PNL), ambii originari din satul Crisan, au reusit sa promoveze o finantare SAPARD de un milion de euro pentru realizarea drumului Crisan-Caraorman. Drumul respectiv a fost finalizat, in urma cu trei ani, de firma Deltacons (apropiata liderilor PSD si PNL  din Tulcea).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici