'Banica este un frustrat'

Stefan Banica jr si-a lansat recent noul sau album, 'Impreuna'. Acesta contine 13 piese, printre care si o melodie denumita 'Protest', ce face referire directa la personalitatile mioritice care tot apar prin presa.

2 afișări
Imaginea articolului 'Banica este un frustrat'

'Banica este un frustrat'

Una dintre vedetele atacate de Banica in acest cantec e Adriana Bahmuteanu. La adresa acesteia, dar si a celorlalte personaje din cantec (fetele din trupa Trident, politicieni, ziaristii care au scris despre o posibila relatie adulterina a interpretului) se arunca vorbe grele. Ele sunt numite 'nulitati' sau 'retardati'.
Cantecul a starnit mania partenerei lui Prigoana, care crede ca atacul lui Banica nu e intamplator: 'Vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici