Bănică jr. merge la şpriţuri

Ştefan Bănică jr. nu se dezminte. Are, într-adevăr, viaţă de artist. În timp ce soţia sa, Andreea Marin, proaspătă mămică, de altfel, de abia dacă iese din casă, fiind nevoită să-şi alăpteze fetiţa din două în două ore, tăticul iese la şpriţ cu prietenii.

1 afișare
Imaginea articolului Bănică jr. merge la şpriţuri

Bănică jr. merge la şpriţuri

El a stat cu actorul Răzvan Vasilescu mai bine de trei ore într-un bistro aşa, ca între băieţi, fără nici un fel de griji. Cu o zi în urmă, Bănică jr. a fost fotografiat în timp ce ieşea împreună cu un alt prieten dintr-un salon de coafură. Şi asta în timp ce “zâna”, în puţinul timp pe care i-l lasă Ana Violeta la dispoziţie, aleargă şi până la serviciu, şi la cumpărături.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici