Barroso dă, dar nu bagă în sac

Experţi ai CE vor veni la Bucureşti săptămâna viitoare pentru a îmbunătăţi capacitatea de administrare a fondurilor europene la toate nivelurile, i-a anunţat, ieri, preşedintele CE pe Boc şi Băsescu.

4 afișări
Imaginea articolului Barroso dă, dar nu bagă în sac

Barroso dă, dar nu bagă în sac

Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a lămurit ieri, la Bucureşti, câteva probleme referitoare la România.După întrevederea cu Traian Băsescu, la Cotroceni, Barroso a vorbit despre accesarea fondurilor europene şi aderarea României la spaţiul Schengen, precizând că totul depinde de modul în care vom îndeplini condiţiile necesare aderării.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici