Bartolomeu Anania, faţă cu reeducarea

Mai mulţi foşti deţinuţi politici de la Aiud susţin că, în detenţie, Mitropolitul Clujului, ÎPS Bartolomeu Anania, a pactizat cu regimul comunist. Reeducat sau reeducator în temniţa Aiudului?

4 afișări
Imaginea articolului Bartolomeu Anania, faţă cu reeducarea

Bartolomeu Anania, faţă cu reeducarea

Aceasta este marea controversă legată de mitropolitul Clujului, după ce mai mulţi dintre foştii săi colegi de detenţie au susţinut că tânărul Valeriu Anania a jucat un rol important în procesul de reeducare al deţinuţilor de la Aiud, iniţiat şi controlat de comandantul închisorii, torţionarul Gheorghe Crăciun.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici