Băsescu a câştigat alegerile, Geoană nu poate înghiţi eşecul

Traian Băsescu va fi preşedintele Romåniei şi în următorii cinci ani, pentru că aşa au decis, prin votul lor, romånii din ţară şi din diasporă. Potrivit datelor oficiale anunţate ieri de purtătorul de cuvånt al BEC, Marian Muhuleţ, Traian Băsescu a obţinut la scrutinul de duminică 50,33% din voturi, iar Mircea Geoană 49,66%.

5 afișări
Imaginea articolului Băsescu a câştigat alegerile, Geoană nu poate înghiţi eşecul

Băsescu a câştigat alegerile, Geoană nu poate înghiţi eşecul

Muhuleţ a precizat că acestea sunt datele centralizării voturilor din toate cele 21.706 secţii de votare deschise la turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. Conform acestor date, prezenţa la urne la acest scrutin a fost de 58,02%. Prin urmare, voturile a 70.000 de romåni au tranformat extazul din Kiseleff în agonie pentru candidatul PSD, Mircea Geoană.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici