Băsescu, Boagiu, Geoană au pe cumătrul, cumnata şi cumnatul şefi la Transelectrica

Arhitectul Gheorghe Seculici, cumătrul preşedintelui Traian Băsescu, bancherul Ionuţ Costea, cumnatul preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, şi referentul de la Interne Carmen Boagiu, cumnata deputatei Anca Boagiu. Aceştia formează de ieri echipa de succes a Transelectrica, toţi fiind numiţi în Consiliul de Administraţie (CA) al Transelectrica, o companie care ţinteşte pe 2009 un profit de 17 milioane de euro.

1 afișare
Imaginea articolului Băsescu, Boagiu, Geoană au pe cumătrul, cumnata şi cumnatul şefi la Transelectrica

Băsescu, Boagiu, Geoană au pe cumătrul, cumnata şi cumnatul şefi la Transelectrica

În urmă cu două săptămâni, când au fost formulate propunerile, ministrul Adriean Videanu declara că nu ştie nimic şi, dacă informaţiile se vor dovedi adevărate, va lua „măsuri drastice împotriva celor care au iniţiat propunerile respective“. Între timp, nu a fost luată nici o măsură, numirile fiind validate.Gheorghe Seculici susţine că numirea sa nu a avut nimic de-a face cu sfera politicului. „Am fost numit în calitate de tehnocrat, nu de politician, atât timp cât am răspuns de domeniul acesta economic într-o anumită perioadă“, a declarat el pentru Gândul.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici