Băsescu dă UDMR 8 regiuni şi judeţele Harghita şi Covasna

Preşedintele Traian Băsescu a făcut publică miercuri seară oferta făcută conduce­rii UDMR în privinţa reorganizării teritoriale în discuţiile de la Cotroceni de marţi. Declaraţiile lui Băsescu au venit în contextul în care liderul UDMR, Marko Bela, declarase ieri unei televiziuni maghiare că PDL ar fi dispus să accepte o situaţie specială pentru secuime, cu referire la cele două judeţe Harghita şi Covasna. Invitat la B1 TV, Băsescu a negat varianta propunerii celor 8 judeţe plus unul alcătuit din Harghita şi Covasna, susţinând că sunt minciuni.

11 afișări
Imaginea articolului Băsescu dă UDMR 8 regiuni şi judeţele Harghita şi Covasna

Băsescu dă UDMR 8 regiuni şi judeţele Harghita şi Covasna

În schimb, preşedintele a anunţat care a fost "oferta maximală" făcută UDMR - să se formeze 8 judeţe mari plus cele două actuale, Harghita şi Covasna, şi s-a arătat chiar dispus să facă publică stenograma discuţiilor pentru credibilitate.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici