Băsescu i-a pus diagnosticul lui Vîntu: condamnarea

Starea de sănătate a omului de afa­ceri Sorin Ovidiu Vântu a ajuns motiv de bârfă la şuetele prezidenţiale transmise în direct de Televiziunea ro­mâ­nă, zisă şi liberă, dar şi pentru cohorta pro-băsesciană avidă să-i cânte în strună marelui cârmaci.

27 afișări
Imaginea articolului Băsescu i-a pus diagnosticul lui Vîntu: condamnarea

Băsescu i-a pus diagnosticul lui Vîntu: condamnarea

Deşi Sorin Ovidiu Vântu este grav bolnav, nici unul dintre cei sus-menţionaţi nu au făcut un efort elementar pentru a se informa care-i legătura între rotulă şi inimă sau de ce nu poţi salva rotula dacă inima e bolnavă. A fost însă mult mai simplu, chiar şi pentru cel care se autointitulează cel mai informat om din ţară, să arunce cu noroi şi să bagatelizeze starea de sănătate a unui român, fie el şi "mogul", uitând când pentru sine se făceau "directe" şi "breaking news" de la Spitalul Mili­tar şi de la Viena şi nimeni nu comenta că s-ar da bolnav ca să mai crească un pic în sondaje.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici