Băsescu îl aruncă din nou pe Boc în ghearele mamelor

"Planul Botiş" de tăiere a unui an din concediul de creştere a copilului a fost adoptat ieri, după ce şeful statului a mers la guvern să-i spună premierului că n-are de unde să dea atâţia bani.

5 afișări
Imaginea articolului Băsescu îl aruncă din nou pe Boc în ghearele mamelor

Băsescu îl aruncă din nou pe Boc în ghearele mamelor

O vizită-fulger la guvern a preşedintelui Traian Băsescu, la şedinţa liderilor coaliţiei de ieri, a fost suficientă pentru premierul Emil Boc ca să uite înţelegerea de cu o seară înainte privind menţinerea la 24 de luni a concediului pentru mame. Nu sunt resurse bugetare pentru a suporta plata doi ani a indemnizaţiei pentru creşterea copilului, a fost, potrivit unor surse guvernamentale, argumentul cu care şeful statului a reactivat "planul Botiş", care prevede ca mamele să se întoarcă la serviciu după un an, în care vor fi primit lunar maximum 3.400 de lei.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici