BASESCU IL DA IN JUDECATA PE SAFTOIU

Intr-o Romanie ascultata si inregistrata de la cel dintii “alo”, ca intr-un adevarat rai securistic, Claudiu Saftoiu reamorseaza bomba interceptarilor ilegale. Fost consilier prezidential si sef al SIE (functie pierduta pe baza unor afirmatii referitoare tot la telefoane interceptate ilegal), Saftoiu a sustinut, in plina emisiune TV, ca “afla” de la presedintele Basescu, dimineata, ce discutau Iliescu si Geoana seara.

1 afișare
Imaginea articolului BASESCU IL DA IN JUDECATA PE SAFTOIU

BASESCU IL DA IN JUDECATA PE SAFTOIU

Riposta lui Basescu nu s-a lasat asteptata: daca ai stiut de ce ai tacut, iar daca nu de ce minti. Fiind vorba de ascultarea telefoanelor - subiect atit de sensibil la romani, purtatorul de cuvint al Cotroceniului, Valeriu Turcan, a iesit si el ieri la rampa. Acesta a catalogat drept “iresponsabile si neadevarate” afirmatiile lui Saftoiu si a anuntat ca Traian Basescu, direct vizat de spusele fostului sau consilier, “va urma calea legala” in acest caz, cu alte cuvinte il va tir prin tribunale pe fostul director SIE.


Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici