Băsescu îl învită pe Tăriceanu să acopere bacşişul lui Ridzi

Preşedintele Traian Băsescu a încercat, ieri, să deturneze atenţia de la scandalurile Ridzi şi Udrea, spunând că Parlamentul şi presa ar trebui să investigheze nu numai aceste cazuri, ci şi dispariţia a 3,2 miliarde de euro de la buget în ultimele luni ale guvernării Tăriceanu.

7 afișări
Imaginea articolului Băsescu îl învită pe Tăriceanu să acopere bacşişul lui Ridzi

Băsescu îl învie pe Tăriceanu să acopere bacşişul lui Ridzi

„De ce nu se anchetează cum s-au risipit în ultimele trei luni de guvernare 3,2 miliarde de euro? Şi acest lucru ar trebui anchetat: fondul de dezvoltare rezultat din vânzarea BCR şi a unei distribuţii de publicitate. 3,2 miliarde de euro s-au risipit, nu mai ştie nimeni nimic de ei. Nu ne interesează cifrele mari. Sau costurile la prelungirea pistei de la Aeroportul Băneasa. Şi aceste lucruri ar putea face obiectul unor anchete parlamentare, pentru că sunt sume urişe”, a afirmat Băsescu, într-o conferinţă de presă.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici