Băsescu, în război cu „oamenii veseli”: cu FMI şi salarii tăiate, împrumutăm doar 5 miliarde de euro

Traian Băsescu a încercat ieri să le dea un şah sindicaliştilor care ameninţă că-i dărâmă Guvernul: i-a provocat să susţină măsurile privind tăierea salariilor şi pensiilor sau, dacă nu, să vină ei cu alte idei care să convingă FMI.

7 afișări
Imaginea articolului Băsescu, în război cu „oamenii veseli”: cu FMI şi salarii tăiate, împrumutăm doar 5 miliarde de euro

Băsescu, în război cu „oamenii veseli”: cu FMI şi salarii tăiate, împrumutăm doar 5 miliarde de euro

Preşedintele a susţinut, marţi seară, într-o declaraţie de presă, programul de reducere a cheltuielilor convenit cu FMI, după ce, cu câteva ore înainte, păruse că dă înapoi la presiunea sindicatelor. "Faptul că foarte mulţi neparticipanţi (la negocierile cu sindicaliştii - n.nred.) îşi dau cu părerea mă obligă la o clarificare, având în vedere că românii au nevoie şi de adevăr, nu numai de minciuna celor interesaţi de desolidarizarea românilor, care au făcut averi şi s-au îmbogăţit în ape tulburi. Am convingerea că asistăm la o furibundă campanie care vizează crearea de dezordine. Sunt foarte mulţi care doresc să revină la perioda anilor 90, când s-au îmbogăţit din dezordine", a spus Băsescu, acuzând, fără vreo nominalizare, politicieni, sindicalişti, presă şi oameni de afaceri.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici