Băsescu ţine PSD de vorbă până când PD-L ocupă tot Palatul Victoria

Un independent sau un reprezentant al opoziţiei în locul demisului Dan Nica - aceasta a fost "oferta" lui Traian Băsescu pentru pesedişti, ieri, la Cotroceni, când Mircea Geoană şi Emil Boc au venit "la mediere".

2 afișări
Imaginea articolului Băsescu ţine PSD de vorbă până când PD-L ocupă tot Palatul Victoria

Băsescu ţine PSD de vorbă până când PD-L ocupă tot Palatul Victoria

A fost încă un act formal bifat de preşedinte şi partidul prezidenţial în sceneta scoaterii PSD de la guvernare. Efectul a fost maxim: pesediştii n-au putut face gestul teatral al părăsirii Palatului Victoria, miniştrii social-democraţi rămânând cu demisiile nedepuse, din cauza faptului că Băsescu nu a semnat actul de plecare din funcţie a colegului lor, Dan Nica.


Citeste toata sirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici