Băsescu, un Putin ratat

Potrivit lui Constantinescu, preşedintele Traian Băsescu, care evoluează „ca un bufon politic” şi a cărui imagine de forţă este „un bluff”, este controlat de serviciile secrete şi încearcă să îşi consolideze puterea personală în detrimentul instituţiilor democratice, tendinţă care, susţine fostul şef al statului, este vizibilă şi la Putin.

1 afișare
Imaginea articolului Băsescu, un Putin ratat

Băsescu, un Putin ratat

În interviul acordat Mediafax, Constantinescu declară: „Dacă am încerca să ieşim de sub tirania evenimentelor zilnice care bulversează opinia publică şi să punem cap la cap o serie de evenimente disparate, vom înţelege că sensul evenimentelor în România este contrar celui aşteptat prin integrarea europeană şi că, de fapt, el este dirijat înspre modelul regimului Putin din Rusia. Desigur, este vorba doar de o caricatură dâmboviţeană a regimului Putin, atât în ceea ce priveşte instituţiile, cât şi personajele implicate. (...)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici