Batalia dintre Palate pentru CAT mai multe prerogative

Ideea modificarii Constitutiei bantuie prin mai toate staff-urile de conducere ale partidelor, dar fiecare dintre formatiunile active pe scena politica incearca sa “traga” cat mai mult pe spuza sa.

1 afișare
Imaginea articolului Batalia dintre Palate pentru CAT mai multe prerogative

Batalia dintre Palate pentru CAT mai multe prerogative

Si nu neaparat pe “aceea” care ar fi si foarte atent gandita pentru a fi benefica perspectivelor de viitor ale partidului (in ansamblu), ori poate (mai idealist presupunand) inspre binele natiunii... Nu, nici vorba de asa ceva! Mai degraba proiectele politice sunt atat de personalizate, incat nici nu ar merita vreo atentie speciala intr-o societate cu adevarat democratica. Dar... in Romania nu este cazul pentru astfel de dileme sau cel putin asa judeca factorul politic..

 

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici