Bătălia pe Realitatea: Mogulul versus Ghiţă

Adrian Ursu şi Oana Stancu au prezentat marţi, 15 februarie, ultima ediţie a emisiunii "Ora de foc". Vestea le-a fost dată cu câteva ore înaintea emisiei, printr-un e-mail, de Sebastian Ghiţă, managerul postului Realitatea TV, fără alte explicaţii, fără să li se impute ceva. "Mişcarea" este cu atât mai neaşteptată cu cât "Ora de Foc" era cea mai urmărită emisiune a Realităţii TV.

2 afișări
Imaginea articolului Bătălia pe Realitatea: Mogulul versus Ghiţă

Bătălia pe Realitatea: Mogulul versus Ghiţă

"Aşa a decis managementul, ca în această seară să prezentăm ultima ediţie a emisiunii "Ora de foc". Managementul ne-a comunicat asta azi, pe la ora 13. Oficial, motivul este că nu mai suntem compatibili cu planurile sale editoriale. Mai multe nu ştiu, pentru că nu s-a mai discutat nimic pe tema asta...", ne declara Adrian Ursu, cu o jumătate de oră înainte de începerea emisiunii.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici