Becali a dezvăluit numele noului antrenor al Stelei! E Bergodi!

Steaua şi-a găsit, în sfârşit, antrenor după ce Gigi Becali şi Mihai Stoica l-au convins pe Cristiano Bergodi să revină în Ghencea. Anunţul a fost făcut chiar de patronul Stelei, iar mutarea va fi oficializată cel mai probabi miercuri, când Becali va susţine o conferinţă de presă la Palatul din Aleea Alexandru.

6 afișări
Imaginea articolului Becali a dezvăluit numele noului antrenor al Stelei! E Bergodi!

Becali a dezvăluit numele noului antrenor al Stelei! E Bergodi!

Intrat în direct la Antena 1, Becali a oferit indicii clare că italianul e "alesul". " Steaua are antrenor. Nu mă mai interesează Hagi sau Boloni... Numele lui începe cu 'B' şi se termină cu 'di'" , a spus Becali, care ulterior a evitat un răspuns concret, când moderatorul emisiunii l-a întrebat dacă e vorba de Cristiano Bergodi. "Poate e Bergodi, poate nu e", a mai spus Becali.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici