Becali, prima victimă de top a crizei

Lipsa de cash riscă să-l scoată pe Războinicul luminii din politică, l-a pus rău cu Patriarhia şi îi periclitează fotoliul de onoare de pe Ghencea. În politică e pe punctul de a dispărea definitiv.

3 afișări
Imaginea articolului Becali, prima victimă de top a crizei

Becali, prima victimă de top a crizei

Criza mondială face prima victimă serioasă în România: patronul Stelei, Gigi Becali. Cu o avere estimată, înaintea prăbuşirii economiei globale, la circa 2,5-3 miliarde de euro, magnatul pare să fi intrat într-o acută criză de lichidităţi, pe fondul căderii sectorului imobiliar, acolo unde acesta are investită o bună parte din avuţie. „Am doar două milioane de euro în cont, dar, pe această criză, ăştia sunt bani buni. Anul trecut aveam 250 de milioane de euro în bănci, dar i-am scos şi i-am investit.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici