BECALI: "REDNIC NU ARE CE SA CAUTE LA STEAUA"

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a dezminţit, marţi, la Praga, informaţiile potrivit cărora antrenorul Mircea Rednic ar fi fost contactat pentru a i se propune conducerea tehnică a formaţiei steliste, menţionând că nu se pune problema schimbării lui Gheorghe Hagi.

1 afișare
Imaginea articolului BECALI: "REDNIC NU ARE CE SA CAUTE LA STEAUA"

BECALI: "REDNIC NU ARE CE SA CAUTE LA STEAUA"

"Nişte tâmpenii, cum să-l contactez pe Mircea Rednic? Aşa mă ştiţi voi pe mine, când eu am antrenor la Steaua? Eu nu fac lucruri pe ascuns. Întrebaţi-l pe Rednic. Nu că nu-l respect pe Rednic, dar nu are ce să caute la Steaua. Este antrenor bun, dar la Steaua nu are cum. Şi atunci când va fi cazul, dar acum nu este cazul, antrenor va fi tot un stelist. Nici după acest meci, indiferent dacă pierdem sau câştigăm, nu se pune problema să-l schimb pe Hagi", a spus Becali, înainte de antrenamentul efectuat, marţi, de Steaua pe stadionul din Praga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici