Becali şi-a făcut-o iar cu mâna lui: fals în declaraţia de avere

Patronul Stelei a depus pentru europarlamentare aceeaşi declaraţie de avere ca la uninominal. În ea nu apare însă o tranzacţie din decembrie de câteva milioane de euro şi nici dinamica unor acţiuni de pe Bursă.

6 afișări
Imaginea articolului Becali şi-a făcut-o iar cu mâna lui: fals în declaraţia de avere

Becali şi-a făcut-o iar cu mâna lui: fals în declaraţia de avere

Omul de afaceri Gigi Becali ar putea avea noi probleme cu Justiţia din cauza modului în care a întocmit declaraţia de avere depusă pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie, la care candidează pe listele PRM. Oamenii patronului Stelei - aflat la momentul depunerii listelor la Biroul Electoral Central în arestul poliţiei - au omis să-i treacă în declaraţie o tranzacţie cu un teren realizată la sfârşitul anului trecut, iar în dreptul acţiunilor la diversele societăţi comerciale pe care acesta le deţine au trecut procente şi valori la zi false.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici