Bercea Prezidenţialu’: 37 de dosare penale

Din 2005 până în prezent, cumetrii lui Mircea Băsescu din clanul lui Bercea au încălcat aproape tot Codul Penal. Clanul ţiganilor care au devenit cumetri cu fratele preşedintelui Traian Băsescu are un palmares infracţional de invidiat.

7 afișări
Imaginea articolului Bercea Prezidenţialu’: 37 de dosare penale

Bercea Prezidenţialu’: 37 de dosare penale

Noii "copii de suflet" ai lui Mircea Băsescu au o imagine "exemplară" în Oltul natal: căpetenia Bercea Mondial, pe numele său adevărat Anghel Sandu, şi rudele lui apropiate, au fost, numai în ultimii patru ani, protagoniştii a fix 37 de dosare penale. În pofida acestora, clanul a scăpat, mai de fiecare dată, basma curată, puţine fiind cazurile în care s-au aplicat măcar amenzi.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici