Bilantul dezastruos al verdictelor de la Strasbourg: Romania va pierde 300 de noi procese la CEDO

Ziua publicarii raportului de tara al Comisiei Europene, pe Justitie, a prins Bucurestiul cu un bilant dezastruos in fata Curtii Europene a Drepturilor Omului. O situatie de ultim moment arata ca Romania este pe cale sa fie condamnata in aproape 300 de noi procese care i-au fost intentate de cetatenii nedreptatiti de instantele autohtone.

1 afișare
Imaginea articolului Bilantul dezastruos al verdictelor de la Strasbourg: Romania va pierde 300 de noi procese la CEDO

Bilantul dezastruos al verdictelor de la Strasbourg: Romania va pierde 300 de noi procese la CEDO

Informatia a fost obtinuta de Romania libera chiar de la agentul guvernamental al Romaniei la CEDO, Horatiu Radu. Inaltul oficial sustine ca "in prezent, la Curtea Europeana se afla depuse aproximativ 10.000 de plangeri impotriva Romaniei. Din totalul plangerilor adresate la CEDO impotriva statului roman, aproximativ 97% sunt respinse si doar in aproximativ 3% din cazuri sunt pronuntate condamnari".

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici