Biocide pe post de pesticide. „Caracatiţa” din industria pesticidelor-fantomă pune în pericol viaţa românilor

„Mafia” pesticidelor ar putea introduce pe piaţa românească produse pentru protecţia plantelor autorizate ca biocide, evitând astfel controlul autorităţilor.

6 afișări
Imaginea articolului Biocide pe post de pesticide. „Caracatiţa” din industria pesticidelor-fantomă pune în pericol viaţa românilor

Biocide pe post de pesticide. „Caracatiţa” din industria pesticidelor-fantomă pune în pericol viaţa românilor

Mai multe substanţe pentru protecţia plantelor ar putea fi comercializate către fermierii din Uniunea Europeană care le folosesc inconştient pentru apărarea recoltelor de dăunători. Experţii în domeniu susţin că aceste pesticide pot pune în pericol atât sănătatea fermierilor, cât şi a consumatorilor.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici