Biofarm joacă banii acţionarilor

Achiziţiile făcute de compania Biofarm la Societăţile de Investiţii Financiare au continuat şi în debutul acestui an, după ce în ultimele două luni din 2007 s-a observat o orientare serioasă a acestui emitent asupra SIF1, SIF2 şi SIF5 în special. Sumele investite au fost extrem de mari şi unele voci din piaţa de capital încep să constate că BIO se comportă ca un fond de investiţii.

1 afișare
Imaginea articolului Biofarm joacă banii acţionarilor

Biofarm joacă banii acţionarilor

Conform unei analize publicate pe site-ul Prime Transaction, din 21 noiembrie 2007 şi până pe 9 ianurie 2007, Biofarm a cumpărat 4 mil. acţiuni SIF Oltenia, cu o valoare totală de 17,3 mil. lei. De asemenea, emitentul a mai achiziţionat 0,49% din capitalul SIF Moldova, pentru aproximativ 8 mil. lei şi 1,7 mil. titluri SIF1, investind 6 mil. lei în acest emitent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici