Bittner, Petrache, Cocos si Popoviciu se bat sa cante prohodul Pietei Obor

Doua dintre cele mai influente grupuri de interese de pe piata imobiliara a Capitalei se pregatesc de confruntare pentru terenurile din zona Bucur Obor. Proiectul mall-ului pentru care urmeaza sa fie sacrificate piata si Halele Obor, parcul Pasarari si terenuri private este coordonat de grupul lui Puiu Popoviciu. In afara de comerciantii din piata si multii locuitori ai cartierului care se opun demolarilor, proiectul este torpilat si de grupul Bittner - Cocos - Petrache, care a pus ochii, la råndul sau, pe teren.

1 afișare
Imaginea articolului Bittner, Petrache, Cocos si Popoviciu se bat sa cante prohodul Pietei Obor

Bittner, Petrache, Cocos si Popoviciu se bat sa cante prohodul Pietei Obor

Pentru a-si asigura prioritatea si a fructifica relatiile „locale“, grupul lui Popoviciu a propus modificarea contractului de parteneriat public-privat pe care l-a incheiat cu autoritatile sectorului 2, astfel incåt sa ia terenul in folosinta imediat. Desi contractul este contestat in instanta si exista litigii pe proprietate, Neculai Ontanu si consilierii locali au executat „intocmai si la timp“ cererile. Prin urmare, comerciantii au fost notificati ca Piata Obor va fi inchisa in cel mai scurt timp, „pentru modernizare“.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici