Blaga îi dă lui Geoană test de fidelitate

Partidul Social Democrat mai are o lună să decidă dacă rămâne în actuala formulă guvernamentală sau trece în opoziţie. Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, şi-a anunţat ieri colegii de coaliţie, în trun interviu la Realitatea FM, că partidul său, în frunte cu premierul, a „bătut în cuie” faptul că legile educaţiei vor fi adoptate prin asumarea răspunderii de către guvern, chiar dacă PSD se opune.

8 afișări
Imaginea articolului Blaga îi dă lui Geoană test de fidelitate

Blaga îi dă lui Geoană test de fidelitate

Blaga a pus partidul lui Mircea Geoană în faţa a două opţiuni: ori acceptă legile educaţiei pornind de la forma „Miclea”, ori se foloseşte, în parlament, de posibilitatea iniţierii moţiunii de cenzură şi trânteşte actualul guvern. Dacă prima variantă ar însemna ignorarea ministrului Ecaterina Andrones cu de propriul partid, a doua ar echivala cu retragerea PSD de la guvernare.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici