Blaga şi Oprescu, umăr la umăr

PSD îl va susţine pe Sorin Oprescu. În PNL, Ludovic Orban nu vrea să dea voturile nimănui, iar Crin Antonescu cere să se voteze împotriva lui Vasile Blaga.

1 afișare
Imaginea articolului Blaga şi Oprescu, umăr la umăr

Blaga şi Oprescu, umăr la umăr

Vasile Blaga (PDL) şi Sorin Oprescu (independent) se vor înfrunta în turul al doilea, al alegerilor pentru Primăria Capitalei. Potrivit sondajelor INSOMAR făcute ieri la ieşirea de la urne, cei doi au un scor aproape identic.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici