Boagiu devine Berceanu 2 al autostrăzilor: nu mai e gata Cernavodă-Medgidia în 2011

Anca Boagiu, ministrul transporturilor şi infrastructurii, începe să aibă din ce în ce mai multe trăsături comune cu predecesorul său, Radu Berceanu, dar şi cu alţi miniştri anteriori ai transporturilor, Ludovic Orban sau Gheorghe Dobre, care deşi au avut pe mână câte 2 miliarde de euro anual, doar au vorbit că vor face autostrăzi şi nu le-au făcut.

5 afișări
Imaginea articolului Boagiu devine Berceanu 2 al autostrăzilor: nu mai e gata Cernavodă-Medgidia în 2011

Boagiu devine Berceanu 2 al autostrăzilor: nu mai e gata Cernavodă-Medgidia în 2011

De la numirea în funcţie în septembrie 2010 şi până acum, Anca Boagiu a promis de mai multe ori, şi chiar şi în urmă cu o săptămână, că Autostrada Soarelui va fi gata până la sfârşitul anului.Cu toate acestea, miercuri-seară a anunţat la Ştirile ProTv că ar putea rezilia contractul pentru tronsonul Cernavodă-Medgidia, încheiat cu compania franceză Colas, iar anul acesta se va ajunge la mare pe autostradă, dar pe "rute ocolitoare" între Cernavodă şi Medgidia.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici