Boc nu dă vrabia din Victoriei pe cioara din Modrogan

Rocada Guvern-partid plănuită pentru actualul premier are o mare hibă: odată demisionat de la Palatul Victoria, candidatul Emil Boc nu ar mai avea ce să ofere colegilor democraţi contra voturilor necesare realegerii sale.

4 afișări
Imaginea articolului Boc nu dă vrabia din Victoriei pe cioara din Modrogan

Boc nu dă vrabia din Victoriei pe cioara din Modrogan

Transpus în termeni cinematografici, destinul premierului Emil Boc poate evolua sub genericul "Greu de ucis". Nu de alta, dar şi într-un moment când demisia lui Boc se vehiculează în toate mediile, brusc apare şi varianta rămânerii actualului premier în fruntea Guvernului. De unde nici măcar singura moţiune de cenzură adoptată în 20 de ani nu a reuşit să-l clintească.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici