Boc rupe lesa!

Oricît nu ar crede unii, ruptura dintre Traian Băsescu şi Emil Boc este reală şi doar “precedentul” Tăriceanu îl împiedică pe şeful statului să o recunoască public. Asta deşi nu se mai înţelege deloc cu premierul, care în biroul preşedintelui ţării spune “da”, iar după aceea face doar ce-l taie pe el capul. Şi face orice să rămînă cît poate de mult la putere, asta deşi nici partidul nu-i mai ţine partea.

5 afișări
Imaginea articolului Boc rupe lesa!

Boc rupe lesa!

Partidul, adică gruparea "greilor": Adriean Videanu, Vasile Blaga, Liviu Negoiţă, Radu Berceanu. Echipă care, cu Videanu pe post de vîrf de lance şi ajutată de Blaga (cu al său "Doi ş-un sfert"), vrea cu tot dinadinsul să întărească partidul şi să recupereze cît mai mult din deficitul de imagine şi de susţinere electorală.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici