Boc se ia la trântă cu evaziunea „la scară măruntă” şi-i învaţă pe români cum să ceară bon la casă.

Premierul Emil Boc vede în fiecare român un mic evazionist. În lupta cu "molima pe care o avem de 20 de ani", şeful Guvernului a îndemnat ieri, de la tribuna forumului IMM-urilor, ca fiecare cetăţean care merge la cumpărături să ceară bonul fiscal. În caz contrar, "de la această scară măruntă", fiecare dintre noi am contribui la "promovarea" evaziunii fiscale.

4 afișări
Imaginea articolului Boc se ia la trântă cu evaziunea „la scară măruntă” şi-i învaţă pe români cum să ceară bon la casă.

Boc se ia la trântă cu evaziunea „la scară măruntă” şi-i învaţă pe români cum să ceară bon la casă.

Declaraţiile premierului vin după o serie de precizări şi informaţii oferite de şeful statului (Traian Băsescu atacând, în această săptămână, contrabanda cu ananas şi banane) şi de ministrul de Finanţe, Sebastian Vlădescu (care a vorbit despre contrabanda de usturoi chinezesc). Sunt mai degrabă interpretări personale ale unui fenomen pe care Guvernul vrea să-l atace cu un proiect de lege.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici