Bomba arestărilor din fotbal a explodat de la ouă stricate

Liviu Ilie Făcăleaţă, managerul SC PIC SA, hipermarketul din Piteşti deţinut de Cornel Penescu, patronul FC Argeş, era urmărit iniţial de DNA pentru mituirea cu 4.000 de euro a fostului inspector-şef al Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor (OPC) Argeş, Dan Libertatu, pentru ca acesta fie să nu amendeze societatea pentru neregulile constatate, fie să-l informeze când urmau controale ale inspectorilor din subordine, susţin surse judiciare.

1 afișare
Imaginea articolului Bomba arestărilor din fotbal a explodat de la ouă stricate

Bomba arestărilor din fotbal a explodat de la ouă stricate

Conform lui Paul Anghel, consilier al preşedintelui Comisariatului Naţional pentru Protecţia Consumatorilor, OPC Argeş „a încheiat 16 procese-verbale de verificare în 2008 la SC PIC SA, în urma cărora societatea a primit amenzi totalizând 20.000 de lei”.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici