Borcea vinde buteliile la SHV pentru 20-25 mil. €

Cel mai mare distribuitor mondial de Gaz Petrolifer Lichefiat (GPL), grupul olandez SHV Gas, intra pe piata romaneasca prin achizitia afacerii cu butelii din grupul Crimbo, detinut pana acum de directorul executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, printr-o tranzactie evaluata la 20-25 milioane de euro, au declarat pentru Business Standard surse apropiate negocierilor.

5 afișări
Imaginea articolului Borcea vinde buteliile la SHV pentru 20-25 mil. €

Borcea vinde buteliile la SHV pentru 20-25 mil. €

“Contractul dintre SHV Gas si Crimbo s-a semnat pe data de 18 aprilie, iar in perioada imediat urmatoare se va face closingul, adica olandezii vor vira banii catre Borcea”, au spus sursele citate. Crimbo avea o cota de piata de 17-18% pe segmentul de butelii, fiind unul dintre primii trei jucatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici