Bouygues: Constructorii romani sunt prea bine platiti

A doua companie mondiala de constructii spune ca muncitorii de pe santierele romanesti sunt mai bine platiti decat in Occident daca se ia in calcul eficienta.

1 afișare
Imaginea articolului Bouygues: Constructorii romani sunt prea bine platiti

Bouygues: Constructorii romani sunt prea bine platiti

Directorul general al Bouygues Romania, divizia locala a celui de-al doilea grup de constructii din lume, cu afaceri de 27 mld. euro, spune ca muncitorii romani care au ramas in tara nu ar trebui sa astepte salarii mari pana nu va creste productivitatea.
"Majoritatea muncitorilor romani care au ramas in tara au o eficienta scazuta fata de cei care au plecat. Exista un indice in constructii, potrivit caruia un muncitor bine pregatit poate construi un mp de perete de beton (n.r.- sa fixeze fierul, sa puna cofrajele si sa toarne betonul) intr-o ora. Insa, in Romania ritmul mediu de constructie al unui muncitor este de circa doua ore si jumatate pentru un mp", a declarat Victor Stefanescu,  directorul general pentru Europa Centrala si de Sud a Bouygues Construction Ile de France, divizia de constructii a grupului francez Bouygues.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici