BRD si BCR «taxeaza» cu 100 milioane de euro imprumutul acordat Companiei de Autostrazi

Compania de Autostrazi va plati aproximativ 100 milioane de euro sub forma de dobanzi si comisioane la imprumutul de 187,5 milioane de euro contractat de la BCR si BRD-Groupe Societe Generale. Aceste costuri reprezinta dobanda de aproape 8% in euro, comisioane, plus alte dobanzi neincasate din garantia bancara.

6 afișări
Imaginea articolului BRD si BCR «taxeaza» cu 100 milioane de euro imprumutul acordat Companiei de Autostrazi

BRD si BCR «taxeaza» cu 100 milioane de euro imprumutul acordat Companiei de Autostrazi

Pentru a obtine imprumutul, CNADNR a prezentat o garantie bancara in valoare de circa 20 milioane de euro pentru care bancile nu platesc nici o dobanda.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici