Brigitte Sfăt i-a luat copilului casă

Chiar dacă nu s-au văzut de aproximativ o săptămînă, Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase se iubesc la fel de mult şi nu consideră că distanţa este un impediment, ba din contră.

3 afișări
Imaginea articolului Brigitte Sfăt i-a luat copilului casă

Brigitte Sfăt i-a luat copilului casă

"Sîntem foarte bine. Relaţia este la fel de frumoasă ca la început", a afirmat Brigitte, precizînd că a avut un motiv întemeiat să stea departe de iubitul ei. "Am făcut o afacere pentru fiul meu. Am vîndut o casă din Arad şi i-am cumpărat o casă mare în Timişoara. Am multe proprietăţi şi în Arad, şi în Timişoara, proprietăţi pe care le aveam dinainte de a-l cunoaşte pe domnul Ilie Năstase", a declarat Brigitte pentru "Naţional". Astfel, Robert, în vîrstă de nouă anişori, este proprietar de casă.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici