Bugetarii cel mai bine plătiţi din România

Deşi dezbaterile pe tema uniformizării salariilor datează de trei guvernări, discuţiile reluate, ieri, de reprezentanţii executivului cu sindicatele nu par să ducă la rezultate concrete. Asta, în ciuda faptului că legea unică de salarizare a fost una dintre condiţiile impuse de Fondul Monetar Internaţional pentru împrumutul „parafat” de România.

1 afișare
Imaginea articolului Bugetarii cel mai bine plătiţi din România

Bugetarii cel mai bine plătiţi din România

Între timp, membrii Consiliului Superior al Magistraturii continuă să ocupe primele locuri în „topul” celor mai bine plătiţi bugetari, cu peste 14.400 de lei pe lună, urmaţi de judecătorii Curţii Supreme, procurorii Parchetului General şi profesorii universitari, remuneraţi cu peste 11.000 de lei lunar - cu aproximativ 2.000 de lei mai mult decât preşedintele României, în buzunarele căruia intră, în fiecare lună, 9.555 de lei de la buget. La polul opus se situează func ţionarii publici aflaţi la început de carieră, cu doar 600 de lei pe lună.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici