Bugetarii stau să explodeze

„Suntem un butoi cu pulbere, stăm cu arma la picior”, afirmă liderul Alianţei Sed Lex, Vasile Marica n 3.000 de funcţionari publici ameninţă că vor ieşi în stradă pentru păstrarea locurilor de muncă şi a principalelor sporuri salariale.

1 afișare
Imaginea articolului Bugetarii stau să explodeze

Bugetarii stau să explodeze

Liderul Alianţei „Sed Lex“, Vasile Marica, a anunţat, ieri, că, în 24 de ore, va scoate oamenii în stradă şi că, dacă sindicaliştii nu sunt ascultaţi, vor face grevă generală.Funcţionarii publici afiliaţi la „Sed Lex“ ameninţă cu un miting şi un marş de amploare în Capitală şi pichetarea prefecturilor din toată ţara, principala solicitare fiind păstrarea locurilor de muncă şi a principalelor sporuri de care beneficiază bugetarii.

 

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici