Bula imobiliară. De ce trebuie să se spargă

În ultimii ani, pe piaţa imobiliară din România s-a dezvoltat o bulă speculativă de proporţii, sub diverse pretexte preţurile locuinţelor şi terenurilor inflamându-se până la valori cu totul exagerate, fără un corespondent real în potenţialul efectiv al economiei locale.

2 afișări
Imaginea articolului Bula imobiliară. De ce trebuie să se spargă

Bula imobiliară. De ce trebuie să se spargă

Fluxul investiţional venit în condiţiile unui exces de lichiditate pe plan mondial, dar şi nevoia unui cămin pentru familiile de români au permis escaladarea acestui bubble pe o piaţă lipsită de adâncime şi de  transparenţă. În tot acest răstimp, reprezentanţii sectorului au încercat confuzionarea consumatorului final prin exagerarea impactului unor fenomene economice asupra preţurilor din real estate, astfel încât acestea au urcat continuu, spre niveluri total aberante, nesustenabile pe termen lung.

 

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici