Bunicul Petre Roman, tată la 63 de ani

În sfîrşit, soţia lui Petre Roman, Silvia (ex-Chifiriuc) l-a adus pe lume, prin cezariană, pe micul Petrus, primul moştenitor de sex masculin al fostului premier. Evenimentul a fost anunţat cu surle şi trîmbiţe, că doar nu e de colea să devii tată la venerabila vîrstă de 63 de ani, cînd majoritatea bărbaţilor încep să joace leapşa pe ouate cu nepoţeii.

7 afișări
Imaginea articolului Bunicul Petre Roman, tată la 63 de ani

Bunicul Petre Roman, tată la 63 de ani

Fiica sa adoptivă, Catinca, povestea, nu demult, că nu poate să înţeleagă cum a putut Roman să-şi părăsească familia, după 34 de ani de convieţuire aparent armonioasă şi cum a putut s-o uite pe nepoţica lui, Calina, de care era atît de mîndru, altă dată. Nici fiica sa biolo­gică, Oana, nu pare să fie încîn­tată de noile isprăvi ale tatălui său, amintind, în treacăt, că n-a fost invitată la nunta lui cu Silvia Chifiriuc, dar specificînd că nu s-ar fi dus nici dacă ar fi fost invitată.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici