Bursa, blocată de lipsa de bani

De la începutul anului, starea de incertitudine domină bursa românească. Contextul nefavorabil de pe bursele internaţionale ţine piaţa de capital din România într-o continuă scădere.

1 afișare
Imaginea articolului Bursa, blocată de lipsa de bani

Bursa, blocată de lipsa de bani

Şedinţele în care lichiditatea depăşeşte 10 milioane de euro şi în care indicii bursieri închid în creşteri peste 1,5% sunt foarte rare, susţinute în mare parte de ştirile macroeconomice optimiste.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici