Bursa câştigă la pensie

Intrarea fondurilor de pensii ca investitori la Bursa de Valori Bucureşti va fi unul din factorii care vor genera o explozie pe piaţa de capital, în anul viitor.

1 afișare
Imaginea articolului Bursa câştigă la pensie

Bursa câştigă la pensie

Deşi pentru 2008 nu vor fi foarte mulţi bani în acest scop, în special în primele luni, fondurile vor avea forţa de a determina creşteri importante de preţuri şi de tranzacţii. Analiştii spun că impactul cel mai puternic se va resimţi în piaţă abia după prima jumătate a anului.
Radu Crăciun, director de investiţii al Interamerican Fond de Pensii, a declarat ieri că fondurile de pensii se vor orienta cu precădere pe piaţa locală, nivelul de intrare fiind foarte atractiv.
"Dacă vreau să impresionez oamenii, ar trebui să investesc în titluri pe trei-cinci ani. Dacă mergem pe maturitate, ar trebui alese titlurile pe termen lung", a afirmat Crăciun, la o conferinţă de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici