'Busuiocul si rosul aduc noroc'

Case, masini, avioane si excursii in orice colt exotic al lumii. Cate nu s-ar putea face cu 7 milioane de euro castigate la Loto 6 din 49! Multi romani si-au facut deja planuri, mai ales ca pot pune mana maine pe cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane, potul categoriei I fiind de aproape 22 milioane de lei, adica 7 milioane de euro.

1 afișare
Imaginea articolului 'Busuiocul si rosul aduc noroc'

'Busuiocul si rosul aduc noroc'

Cu speranta ca se pot imbogati peste noapte, romanii isi fac fel de fel de socoteli inainte de a bifa numerele pe bilet. Unii mizeaza pe datele de nastere ale familiei, altii merg de-o viata pe aceeasi varianta, iar jucatorii de ocazie aleg numerele pur si simplu la intamplare. Am vrut sa aflam ce va poate aduce noroc la Loto 6 din 49, asa ca am cerut parerea unui specialist. 'Potrivit traditiei populare, va avea mai multe sanse la marele pot al Loteriei Romane cel care va purta in portofel sau in buzunar o crenguta de busuioc sau de flori de sanziene. De asemenea, in popor se mai zice ca rosul este o culoare aducatoare de noroc. Si cruciulitele sau talismanele pot aduce sorti de izbanda', ne-a spus Doina Isfanoni, directorul Muzeului Satului. Cei care inca nu s-au hotarat trebuie sa stie ca mai pot sa-si cumpere bilete astazi si maine. Agentiile din toata tara sunt deschise azi pana la ora 20.00, iar maine, pana la ora 14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici