Calare pe comoara

La dorinta prim ministrului Emil Boc a fost desecretizata anexa Hotararii de Guvern (HG) 1446/2008 prin care compania canadiana Sterling Resources primea in concesionare perimetre in Marea Neagra, inclusiv suprafete pentru care Romania nu avea drept de exploatare din cauza litigiului cu Ucraina. Cum aceasta anexa a HG a fost desecretizata, ZIUA cere ca toate anexele privind concesiunile petroliere si miniere sa fie desecretizate pentru ca se poate.

1 afișare
Imaginea articolului Calare pe comoara

Calare pe comoara

Actul aditional la contractul dintre Agentia Nationala de Resurse Minerale (ANRM) si Sterling a fost ieri publicat pe site-ul ANRM. Printre altele, acesta face referire distincta, in finalul textului, la procesul dintre Romania si Ucraina pentru delimitarea platoului continental al Marii Negre, indicand ca, dupa decizia CIJ, dreptul de explorare va deveni unul de exploatare.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici