Campania electorală începe cu sondajul EVZ

Potrivit CURS, lupta pentru locul întâi nu este tranşată. Victoria va fi a partidului care-şi mobilizează alegătorii. Competiţia electorală va fi extrem de strânsă: cu 30 de zile înainte de ziua alegerilor, în opţiunile de vot ale alegătorilor, PDL se află cu un singur procent înaintea rivalilor de la PSD.

3 afișări
Imaginea articolului Campania electorală începe cu sondajul EVZ

Campania electorală începe cu sondajul EVZ

Din sondajul CURS reiese că alegătorii sunt nostalgici după Alianţa D.A. - 19% dintre cei chestionaţi vor ca, după alegeri, ţara să fie guvernată de o coaliţie PDL-PNL. Doar 16% vor o coaliţie PSD-PNL-PC.Acelaşi procent ar fi în favoarea unui guvern susţinut de PSD-PC şi PDL. În ceea ce priveşte popularitatea politicienilor, 64% dintre cetăţenii români continuă să aibă o părere bună despre Traian Băsescu, dar Sorin Oprescu este la doar două procente distanţă.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici