Campioanele europene, „plătite“ cu 400 lei pe lună

Echipajul feminin de 8+1 al României, format din Roxana Cogianu, Ionela Neacşu, Maria Diana Bursuc, Ioana Crăciun, Adelina Cojocariu, Cristina Ilie, Camelia Lupaşcu, Eniko Brabaş şi Teodora Stoica, a câştigat, duminică, medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj din Belarus.

6 afișări
Imaginea articolului Campioanele europene, „plătite“ cu 400 lei pe lună

Campioanele europene, „plătite“ cu 400 lei pe lună

Medaliate cu aur la Europene, aceste fete "câştigă" în România între 400 şi 700 de lei pe lună, indemnizaţie plătită de federaţie. Unele dintre ele mai primesc câteva sute de lei, în calitate de angajate ale cluburilor sportive. Dar nu toate au acest "noroc".

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici