Capitalismul de şmecherie

Tranziţia de la borşul tulbure socialist la limpedele acvariu capitalist a generat în societate tot felul de comportamente. Zorii capitalişti ai noii societăţi libere şi prospere au adus la suprafaţă mâlul caracterelor, zgura din suflete, arsurile la stomac ale unor frustrări de neîmpăcat şi presiunea toxică a unor complexe de neînvins.

7 afișări
Imaginea articolului Capitalismul de şmecherie

Capitalismul de şmecherie

De la nivel individual, toate aceste stări şi atitudini au avut proiecţii în spaţiul public, răsturnând sistemele de valori, bulversând deprinderi sociale, improvizând regula lipsei oricărei reguli.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici